Pages

14.4.09

~My first tag....~

Wah, baru je bagi post tadi, tiba baru perasan ada dapat tagged daripada kak nas. Memandangkan aku tengah nak melapangkan mindaku sebelum study ni, boleh la aku ambil masa sikit jawab tag daripada kak nas ni. Hehe (tahniah nas, the 1st one to tag me).

1. Copy badge "2009 Cute's Blogger Award" at my blog.


2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberi award ni kepada anda.

Nama dia Nas Arina binti Ismail. Orang ke-4 yang aku kenal masa mula masuk Shahputra dulu. Nas ni anak 1st, suka kucing, dan ada banyak koleksi lagu dan cerita korea dan jepun. Very friendly and talkative person. Kalau masa kat Shahputra dulu kami serumah, kat asrama masa 1st year kat sini tahun lepas kami sebelah bilik je, tapi sekarang ni kami terpisah oleh satu stesen trump (Nas duk kat Gamaah). Oh ye, Nas ni antara AJK perumahan berjaya... Orang 1st bagi aku tagged ni.. :p.....

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).Fakta dan hobi :
  1. Nama yang diberikan kepadaku : Penuh-Fatin Hamiza binti Mohd Nasir; Panggilan-Fatin (umum), Tin/Aca (family), Teyn (very closed frens), Faha (masa form 2 klasmate yang bagi nama ni dan sekarang ni jadi nama untuk alam maya), Miza (nama panggilan masa kecil dulu dan ada je yang panggil aku dengan nama ni...)
2. Anak pertama daripada 5 orang adik beradik

3. Sangat suka dengan haiwan yang berasal dari spesies 'kucing'

4. Berminat membaca blog orang

5. Suka membaca novel especially BM punya novel (tapi sekarang ni lebih suka baca buku2 medik kot...hehe)

6. Masa kecil2 suka kumpul key chain sampai ada key chain koleksi Abah yang aku ambil.. (maaf Abah...)

7. Suka mencatat pengalaman dalam diari (untuk kisah peribadi) dan dalam blog (untuk kisah yang boleh dikongsi)

8. Ni kesepakatan satu family, pantang jumpa kedai buku. Kalau jumpa kedai buku, mesti masuk ramai2 tengok2 buku, pastu mesti semua orang ada beli paling minima satu buku.

9. Warna kegemaranku....ungu violet...

10. Suka mencari pengalaman dalam hidup.....

4) Anda perlu memilih 5 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.

Dari Uni Alex (nak tag yang lain tapi dah kena tag ngan Nas):-

~Enoll Carpet~
~Syimah~

Dari SEMSASIANS 0206 :-

~Ayuni~

~Dijah~
~Dina~

5) Jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah ditag.

Pe lagi, yang kena tagged ni, jawablah soalan ni dengan jujur ye. InsyaAllah, bila kesempatan nanti aku akan lawat blog korang lak k...


0 tapak kaki: